Over U-center

Empowering People

Mission Statement

Iedereen kan verder komen!

Dat is het motto van het therapeutisch behandelmodel van U-center. U-center behandelt mensen met klachten op vlak van verslaving, depressie, trauma, angst, somatoforme stoornissen en persoonlijkheidsproblematiek. Bij U-center behandelen we deze klachten integraal en gelijktijdig, in een comfortabele omgeving. Zo willen we ervoor zorgen dat cliënten na een intensieve, therapeutische behandeling van 6 weken kunnen terugkeren in de maatschappij (thuis en/of de werkplek) met nieuwe inzichten, vaardigheden en meer grip op hun eigen leven.

U-center is opgericht in 2008

De organisatie

U-center is volgens een duidelijke structuur georganiseerd met een bestuur en een raad van commissarissen. In onze ‘healing environment’ vind je deskundigheid, persoonlijke aandacht, gastvrijheid en toewijding. We werken resultaatgericht en onderhouden nauw contact met verwijzers, familie en andere betrokkenen zoals werkgevers. We streven naar een effectief en duurzaam herstel.

Lees meer

Samenwerking

Behandeleffect & resultaten

Een goede behandeling is gegrond in de meest actuele kennis. U-center werkt nauw samen met organisaties om deze kennis te verkrijgen. Daarnaast meten we ook de effecten van onze behandeling middels gevalideerde vragenlijsten.

Lees meer

Become U!

Werken bij U-center

Wil jij helpen om onze cliënten zo snel mogelijk hun rol in de maatschappij terug te geven? Kom dan ons hechte team versterken! U-center is een uitdagende, flexibele en prachtig in het groen gelegen werkgever voor groeigerichte behandelaars en professionals die uitmuntend werk willen leveren in de psychotherapeutische hulpverlening.

Bekijk onze vacatures

Testimonials

Bekijk hoe cliënten U-center ervaren hebben

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden