Webinars en informatiebijeenkomsten

Webinars en informatiebijeenkomsten

U-center Webinars & Bijeenkomsten

Meld je direct aan voor het webinar en stel je vragen in de chat.

U-center organiseert interactieve webinars ter (voorlopige) vervanging van de informatiebijeenkomsten. Met het gemak, de veiligheid en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen. Tijdens het webinar kun je live chatten met onze medewerkers. Dit kan door middel van de openbare chat of via de privé-chat. Wil je graag meer informatie over U-center? Meld je dan snel aan. 

Meld je aan voor een webinar

Tijdens het webinar ontvang je meer informatie over ons behandelcentrum in Epen, onze aanpak en behandelingen. Daarnaast leggen we uit hoe je je kunt aanmelden voor een behandeltraject en welke stappen je doorloopt, voordat je in ons behandelcentrum komt.

Kun je niet live meekijken?
Dan kun je de replay van het webinar bekijken op een ander tijdstip. Je ontvangt de link naar de replay de dag na de uitzending in je postvak. Of bekijk het overzicht om te zien wanneer de volgende uitzending plaats vindt. 

u-center behandelcentrum webinar

Inzicht & oriëntatie

Onze aanpak & behandelcentrum

De keuze voor een kliniek is voor de meeste mensen een moeilijk en soms langdurig proces. Om een goed beeld te geven van de werkwijze en de faciliteiten van het behandelcentrum in Epen, geeft U-center elke maand live webinars. Met het gemak en de privacy van thuisblijven (of elders) kun je toch gewoon alle informatie volgen.

De webinars zijn bedoeld om mensen die zich oriënteren op een behandeling, inzicht te geven in de behandelaanpak van verschillende diagnoses en het effect daarvan. Daarnaast zijn ze geschikt voor iedereen die graag meer te weten komt over U-center of over psychische problemen en afhankelijkheid in het algemeen. 

Wat kun je verwachten?

Ruimte om vragen te stellen

De webinars zijn elke twee á drie weken beschikbaar. Een medewerker van U-center verzorgt een presentatie waarbij er veel ruimte is voor vragen van de kijkers via een openbare chat en via een privé-chat.

  • Familie, vrienden, partners, werkgevers en andere hulpverleners zijn ook van harte welkom
  • Gratis en vrijblijvend inschrijven
  • Antwoorden op vragen over behandelingen, faciliteiten, kosten, etc.
  • Privacy wordt gewaarborgd. We nemen alleen contact met je op als je hier toestemming voor geeft.

Nog vragen?

Neem contact op

Contact

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden