U-center

Een behandeling in een omgeving die het verschil maakt

u-center kliniek Epen

Een oase van rust

Bij U-center weten we dat je alle kleine extra’s kunt gebruiken in het heilzame proces van aan zelf werken. De omgeving speelt daarbij een onschatbare rol. Een mooie, rustige plek doet wonderen voor de mentale gesteldheid van een mens. Dat we daar volop rekening mee houden zie je terug in onze kliniek in Epen.

Je stapt in een kliniek die energie opneemt en aanwendt

In ons restaurant bereidt de chef kok met veel aandacht een afwisselend menu met altijd vers bereide gerechten. Naast de serene en ontspannen behandelruimtes dragen ook de fitnessruimte, sauna en zwembad bij aan een ideale omgeving om aan jezelf te werken. Samen met gelijkgestemden die, net als jij, zeer gemotiveerd zijn om écht aan de slag te gaan met jezelf. Maak hier de start van jouw U-turn.   

Een behandelkliniek die voelt als thuis

Gelegen in het prachtige Zuid-Limburgse heuvellandschap biedt U-center je een plek waar je je direct thuis voelt. Onze kliniek in Epen is van alle gemakken voorzien, zodat jij je volledig kunt focussen op herstel. Het volgen van een intensief programma van 6 weken lang betekent ook dat er veel aandacht moet zijn voor kwaliteit en gastvrijheid. Iets wat je overal in de kliniek ervaart dankzij de bijzondere Feng Shui inrichting.

Waarom helpt deze omgeving jou?

Een intensief programma volgen bij U-center vergt veel motivatie en lef. Als expert op het gebied van meervoudige problematieken begrijpen we jouw situatie volledig. We bieden je al het gereedschap dat je nodig hebt om vanuit je eigen kracht toe te werken naar balans en controle. Met een vast behandelteam realiseer je jouw U-turn. Wil je meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op. Wij helpen je graag!

Neem contact op

Behandeling

6 weken

Tevreden cliënten

84%

Slagingspercentage

> 80%

Onze aanpak

Een nieuw perspectief

Aanmeldprocedure

Start nu met het maken van jouw U-turn

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden