Online behandeling

E-health bij U-center

In iedere fase van de behandeling bij U-center is e-health een vast onderdeel. E-health draagt bij aan actieve betrokkenheid van jou als cliënt en het helpt regie over jouw leven te nemen. Ook zorgt e-health voor toename van behandelintensiteit en kwaliteit.

u-center ehealth behandeling

Hoe werkt een online behandeling

Wat is e-health?

E-health is het toepassen van digitale middelen in de zorg. Dat is een heel breed begrip. Bij U-center betekent het dat wij jou als cliënt online middelen geven om meer grip te krijgen op je leven. Je krijgt vlak voor, tijdens en na de behandeling toegang tot deze online omgeving. Op deze manier word je digitaal ondersteund op weg naar herstel.

E-health draagt bij aan een duurzame verandering

Tijdens de behandeling, bestaande uit een opname van zes weken, werk je samen met U-center intensief aan duurzame verandering. Er wordt hierbij gebruik gemaakt van een breed scala aan (online) therapieën, interventies, trainingen, etc.

De behandeling is blended: individuele en groepsbehandelingen worden aangevuld met online interventies en online contact. Door e-health werk je ook tussen therapiecontacten door aan de behandeling. Je zult gaan merken dat je met een online behandeling actiever aan de slag gaat met uitdagingen, juist omdat je makkelijk in contact staat met je behandelaar en support krijgt op het moment dat jij het nodig hebt. Ook na de klinische fase heb je toegang tot online modules waarmee je zelf verder kunt oefenen in je thuissituatie.

Lees meer over onze behandeling
online behandeling
online behandeling u-center tablet

Blijf je ontwikkelen

Met hulp van e-health kan U-center jouw behandeling afstemmen op persoonlijke behoeften en situatie. We maken hierbij gebruik van Minddistrict. Minddistrict is een veilig, flexibel en gebruiksvriendelijk e-healthplatform en te gebruiken voor iedereen met toegang tot een smartphone, een tablet of een computer. Je krijgt toegang tot Minddictrict zodra je een positieve opname-indicatie hebt gehad.

Na de behandeling bij U-center houd je nog een jaar toegang tot je online behandelmodules, dus je kunt je dagboeken maar ook je modules en je toekomst ontwikkelingsplan nog blijven inzien.

Lees meer over onze aanpak

Wil je graag meer informatie over een behandeling bij U-center?

Kom vrijblijvend met een professional van ons communicatie center in contact voor persoonlijk advies. Of meld je direct aan bij U-center en ga in een kortdurende behandeling samen met een team van behandelaren aan de slag met jezelf.

Neem contact op Aanmelden

Wil je graag meer informatie over onze aanmeldprocedure en aanpak? Meld je dan nu aan voor het webinar en chat live met ons.

Aanmelden